Korets arbejde gennem året er typisk koncentreret om programmerne til de årlige jule- og sommerkoncerter samt de skiftende projekter, vi deltager i. Vi tilstræber, at programmerne er sammensat af kendt materiale og nyindstuderede værker for at sikre plads til såvel stadigt stigende udfordringer for sangerne og fastholdelse af korets kernekompetencer.

Kammerkoncerter

Repertoiret til kammerkoncerterne spænder tidsmæssigt vidt fra den helt tidlige renæssancemusik til nyere værker. Programmerne sammensættes efter årstiden – men har arrangøren særlige ønsker til programmet, opfylder vi det gerne.

Andre koncerter

Ud over kammerkoncerterne deltager Kammerkoret Pegasus også i projekter i samarbejde med musikere om at opføre større værker. Koret har fx opført Brahms’ Requiem og Faurés Requiem i samarbejde med organist Morten Schousboe.

Større koncertprojekter

Kammerkoret Pegasus har igennem mange år haft et fast samarbejde med Kammerkoret Terpsichore under det fælles navn Copenhagen Oratorio Choir. Dette kor er erfarent og prisbelønnet, med blandt andet over 30 opførelser af en virkelig sværvægter inden for russisk kirkemusik: Rachmaninoffs Vesper. Værket indspillede koret på Classico Records i 2000. I 2009 indspillede koret værker for kor og dobbeltorgel af henholdsvis Vierne og Widor i samarbejde med Helligaandskirkens to organister.

Copenhagen Oratorio Choir har siden 2006 som fast juletradition opført Händels Messias i Helligaandskirken. Koret har i enkelte år også opført Bachs Juleoratorium.